Tänään tuli postissa vuokrasopimus allekirjoitettavaksi. Entiset asukkaat olivat myös varmistaneet lähtöpäivänsä. Ehkäpä tuo muuttopäivän varmistuminen antaa puhtia pakkaamiseen. Nyt tiedämme olevamme jyväskyläläisiä enää ensi viikon lauantaihin saakka ja sitten meidät löytää tämännäköisestä talosta:

1702494.jpg

Erityisesti minun tulee ikävä näköalaa, valoisuutta ja terassiparveketta, parkettilattiaakin. Olen kiitollinen uudesta työ- ja vierashuoneesta ja taloyhtiön yhteisestä (mutta nykyistä omaa suuremmasta) saunasta. Mies lienee kiitollinen puolen kilometrin työmatkasta, jonka voi taittaa kävellen.

Pakaaminen ei ole edistynyt toivomallani vauhdilla. Jotain sentään: ullakolta on viety Mustankorkean jätteenkäsittelykeskukseen turhat tavarat. Samassa kuormassa sinne lähti myös miehen vanha ja iso tietokone näyttöineen. Samalla koneella minuun on otettu yhteyttä ensimmäisen kerran syksyllä 2004, joten hyvästit olivat haikeat. Kotimatkalla kävimme ostamassa mansikkaleivokset kotona pidettävää muistotilaisuutta varten.

1702481.jpg