Sain lauantaina uuden puhelimen. Pari iltaa meni Boomin sivuilla ja tänä aamuna puhelimeen muutti pieni mies, joka iloisesti ilmoittaa saapuneesta tekstiviestistä: "Ding ding! I am most delighted to inform you that you have received an SMS." Hauska! Suorastaan riehamielisen hilpeä! Ding ding! Kuinka voikaan nainen saada niin paljon iloa niin pienestä asiasta.

Hömppää. Olen jo vuosia leikkinyt sitä leikkiä, että naisen jaloissa ei kasva karvoja. Tampereella asiasta huolehti pätevä ja ihana Margit vahapatoineen. Tänä kesänä kuitenkin muutin avioitumisen myötä tänne Keski-Suomeen ja uuden kosmetologin etsintä oli edessä. Ensimmäinen yritys viime kuussa ei oikein vakuuttanut ja tänään tein uuden aluevaltauksen: kokeilin ensimäisen kerran elämässäni sokerointia. Sikäli kun karvanpoistoa voi näin kuvailla, niin kokemus oli miellyttävä. Edelleen karvaparat nyhdetään tuppeineen päivineen pois, mutta nyt myötäkarvaan. Tahmaa ei jäänyt ja iho rauhoittui todella nopeasti. Palaan sinne uudelleen; toimitus oli huomattavasti siistimpi ja kivuttomampi kuin vahaus.

Pikkurouva ehti tänään myös hoitaa kotia. Kodinhoito on ollut vähän hunningolla muuton jälkeen; en ole vain jaksanut. Papereita ja pusseja kertyy nurkkiin ja pyykit kasautuu. Työmateriaali on edelleen käymättä läpi.. siitä toisella kertaa. MUTTA tänään pesin kaksi koneellista lakanapyykkiä ja vihdoin myös ne käsin pestävät, jotka ovat lojuneet kuukausia pyykkikorien pohjalla. Imuroin lattiat ja tuuletin petivaatteet - illalla saunan jälkeen puhtaiden lakanoiden väliin.

Mies lähti kaverin kanssa lenkille. Ehkä minäkin. Huomisen huolista huomenna.