Päätin pyöräilykauteni ensimmäisiin pakkasiin ja nyt pyrin kävelemään töihin. Aikaa menee puolisen tuntia ja rytmi alkaa jo löytyä.Yritän kaivaa peruskuntoa esiin hölkkäämistä silmällä pitäen - sitten kun syke ei enää karkaile rautatiesillalla, saa mennä iltahölkälle Vanajan rantaan.

Kävely on kyllä mukavaa. Ehtii nähdä yhtä ja toista, mikä pyöräillessä vain vilahtaa ohi. Tänään laitoin ilahtuneena merkille, että kävelykadun istutuksiksi oli vaihdettu kanervat tai mitkälie erikat. Näytti kivalta. Taloudelle turmiollista on sen sijaan se, että kävellen on huomattavasti helpompi poiketa kauppakeskuksen kautta kotimatkalla. Onneksi tieto pankkitilin saldosta vielä hillitsee kulutusjuhlaa.

Baletti on ihanaa. Varsinkin kun nilkkojen ojentaminen ei saa enää aikaan massiivisia suonenvetokohtauksia ja sarjat ja asennot alkavat olla jo tuttuja. Tykkään vähän kaikesta: klassisesta pianomusiikista, ylevistä asennoista, sarjoista ja venyttelyistä.

Jumppapallo on vielä litteänä pussissa muuton jäljiltä. Se pitäisi puhkua ja puhaltaa täyteen, niin saisi lihaskuntoharjoituksetkin käyntiin. Kuminauha sentään on iskussa.