Päivitin viimein kirjalistaakin. Pakko oli - blogi on maannut tilassaan monta päivää enkä ole juuta jaksanut sanoa. Kyllä työ työstä käy - iltaisin on kohtuullisen puhki kotiuduttuaan ja helposti menee illat vähäisemmällä aivotoiminnalla.

Eilisen huvittelin ajamalla autoa ainakin 600km ja tapaamalla nettiystäviä. Vai pitäisikö sanoa siskoja - tuntuu, että niin henkilökohtaisia asioita jaamme omassa suljetussa yhteisössämme välineinämme vain viestit ja satunnaiset valokuvat. Oli hykerryttävää saada sanoille ääni, lauseille ilmeet ja asioille kasvot. Siunattiin uusi koti, herkuteltiin ja jaettiin elämää. Mennessä oli mukana ennen näkemätön ystävä. Mukava oli saada seuraa jännitystä lievittämään. Takaisin tulin yksin ja hyvä niin; päässä pyöri tuhat ajatusta. Niitä sitten tyytyväisenä järjestelin samalla hirviä teiden penkoilta vahtien.

Tänään olemme olleet naimisissa neljännesvuoden. Käveltiin liki kymmenen kilometrin lenkki ympäri Jyväsjärveä kauniissa syysauringonpaisteessa. Punnittiin elettyjä kuukausia ja juteltiin siitä, mikä on yllättänyt ja mikä ärsyttänyt. Mistä olemme kiitollisia ja minkä soisimme muuttuvan. Kävelyvauhti ei päätä huimannut ja usein istahdimme penkillekin järveä katsomaan. Silti pääsimme perille. Ja jaksoimme vielä neljännesvuosi-pizzoille. Paitsi minä en jaksanut syödä sitä - se neljännes odottaa vielä jääkaapissa huomista.