Minne nuo päivät vilistävät? Pari viikkoa sitten vietimme viikonlopun veljeni perheen luona, ja siitä piti kirjoittaa oikein pitkä merkintä, kuinka mukavaa meillä olikaan ja miten VALTAVIA auringonkukkia tuolla Nurmoossa oikein kasvaakaan. No, kuvan voi laittaa jälkikäteenkin. Mitäs sanotte?

897288.jpg

Sittemmin mieliala onkin vähän vaihdellut; päivät ovat olleet vähän kaikkea mahdollista sekalaisessa järjestyksessä. Huomaan arvostavani elämäntilanteessani sitä luksusta, että jos ei jaksa, niin ei ole pakko tehdä mitään (töissä käymisen ohella). Voi iloita siitä, kun ei ole paha mieli ja sitten kun taas itkettää, niin itkeä tirauttaa ja odotella, että taas kirkastuu.

Eilen kävin lenkillä. Voi elämä - syksy on todella tullut kaikessa ihanuudessaan! Voiko olla kauniimpaa, kun järvenpintaan heijastuvat valot pimenevässä, vielä lämpimähkössä illassa? Vaahteratkin ovat jo punaisia.

Iän karttuessa säännöllisen unen merkitys vain korostuu. Meillä on menossa ennätysputki - jo kolmena iltana peräkkäin olemme olleet sängyssä jo ennen puolta kymmentä! Aivan eri mielellä herää muuten aamuisin - suosittelen kokeilemaan, jos lukijoiden joukossa on kaltaisiani iltahörhöjä.

-------

Ma come corrono i giorni! Due settimane fa abbiamo passato una fine settimana con il mio fratello e la sua famiglia. Allora volevo scrivere come ci siamo trovati cosi bene da loro, e come sono GRANDISSIMI i girasoli a Nurmo. Mah - una foto la posso mettere anche adesso - che ne dite?

D´allora mi sono sentita un po´ tutta. I giorni si variano e non sis sa mai come sará il prossimo. Sono contenta della possibilita di non fare niente (tranne il lavoro) quando non mi sento bene - é proprio un lusso. Posso essere felice se non mi sento male, e piangere un po´ quando c´é qualcosa che non va ed aspettare che passa.

Ieri sono andata a correre. L´autunno é finalmente arrivato! Non c´é niente piú bella: Le luci sul lago nell´oscurita della sera, che non é ancora troppo freddo. Anche gli aceri sono gia rossi.

Mentre m´invecchio dormire diventa sempre piu importante. Questa settimana noi abbiamo fatto un record: gia tre notti, quando siamo stati nel letto prima delle nove e mezza! É tutta un altra cosa svegliarsi la mattina - ti consiglio di provare, se hai l´abitudine di stare su tardi (come io).