Meidän päiväkotiryhmä pukeutui tänä aamuna lämpimästi ja käveli rivakasti vartin Toys"R"Us-lelukauppaan shoppailemaan. Yhdeksän haltioitunutta lasta juoksi hyllyjen välissä ihailemassa legoja, nukkeja ja autoja. Sillä aikaa minä ja kollega loimme kriittisemmän silmäyksen pelihyllyyn. Mukaan lähti kuusi peliä, kuusi uutta autoa hinausauton kera ja - joidenkin mielestä parasta koko reissussa - ilmainen Lego-lehti! Pakkasen jatkuminen iltapäivällä ei meitä masentanut; meillä oli kivaa tekemistä.

Eilen kokeilimme miehen kanssa ensimmäistä kertaa vesijuoksua. Syke nousi mukavasti ja hiki tuli nopeasti. Ei sattunut polviin eikä muihin niveliin ja vauhtimme oli sama. Tätä lajia lisää, ehdottomasti.

Mitä tapahtuu, jos saa liikaa kevätaurinkoa otsalohkoon? On pakko ostaa uusi tyyny, viedä petivaatteet tuulettumaan ja lakanat pesuun sekä imuroida, imuroida, imuroida. Vaikka varsin päätin töistä lähtiessä, että suoraan kaupunkiin hurvittelemaan. Täytyisi saada ryhtiä itseensä kerta kaikkiaan.Tähän asti olen selvinnyt ilman keväthurahduksia, pärjäisin ilman vastakin.

Loppukevennys. Miksi minä en koskaan sano töissä, että en tykkää tästä? Siksi, että sitten pitäisi maistaa 36 kertaa. Meillä pitää siis maistaa niin monta kertaa, kuin minkä ikäinen on - hirveä laskeminen. Toisaalta - onneksi en ole isäni, kohta 63 vuotta.

P.S. Keksin sitten, mistä paastota. Jätän suosikkisivustoni netissä rauhaan 40 päiväksi (anteeksi kaikki kaverit päiväkirjoineen siellä!). Yhtäkkiä tuli paljon ylimääräistä aikaa.