Tämän päivän järkevä asia oli yhteydenotto mahdollisiin työnantajiin. Kirjoitin itsestäni ja tilanteestani lyhyen kuvauksen valokuvan ja yhteystietojen kera niihin paikkoihin, joihin voisin kuvitella pääseväni töihin. Nyt tuntuu, että iso kynnys on ylitetty. Mieli on huojentunut, elämä etenee.

Vieraat - tai kyläilevät ystävät - ovat tällä viikolla tuoneet elämän makua uuteen kotiimme. Jokainen vierailu on muuttanut elämää todemmaksi. Ensin oli vain uusi koti, perhe ja kaupunki. Näistä muodostui kehykset ja taulun aihe. Ihmiset muokkaavat maisemaa ja lisäävät värejä täydentäen teosta ja tehden siitä päivä päivältä mielenkiintoisemman. Tuskin maltan odottaa huomista.

Viimeisin vierailu osui tähän iltaan. Lenkillle tuli tekstiviesti serkulta, joka miehensä kanssa ilmoitti olevansa matkalla mökille ja ajavansa meidän ohi kohtapuoliin. Kahvit saivat hereilläpitimikseen, kun patja ei kelvannut. Ehdittiin tovi rupatellakin, vaihtaa hajanaisia kuulumisia ja kertoa viime aikojen ajatuksista. Lyhyt, mutta iloinen kohtaaminen - jäi hyvä mieli.