Tänään nukuttiin pitkään - melkein puoleen päivään asti. Eilinen ilta meni paheellisesti baarissa Police-covereita kuunnellen, ystävien kanssa. Kotona olimme heti kahdelta. (Onneksi olimme ennakoineet; parin-kolmen tunnin päiväunet heti töistä tultua.)

Mutta tänään. Leppoisaa heräilyä, myöhäistä aamiaista. Vähän netissä surffailua. Miehen soitellessa pianoa minä tein inventaariota jääkaapin edessä: ruoaksi perunoita, valkokastiketta, lihapullia. Ei hullumpaa, vaikka itse sanonkin. Sitten vähän siivoilun tynkää; jospa joku tulisi kylään! Ei tullut - sai valita tekemisensä itse:

363998.jpg 363999.jpg

Mies purki vanhan tulostimen. Harvoin näkee niin iloista olemusta. Kaupan päälle sain yksityiskohtaisen selvityksen siitä, miten laser-tulostin toimii. Minä taas jatkoin ihanaa vanhaa palapeliäni, 2000 palaa. Nyt se vihdoin onnistuu, kun ostin yltiöfiksun huovan ja puhallettavan tuubin. Keskeneräisen palapelin saa laitettua sivuun, kun käärii sen huovassa tuubin ympärille ja laittaa kuminauhoilla kiinni. Voi, miten kätevää!