No niin; päätös on tehty ja blogi luotu. Vielä pitää ilmeisesti vähän säätää ulkonäköön ja sisältöönkin liittyviä yksityiskohtia, mutta jo pääsee kirjoittamaan ja lukemaan.

Ajatus oman blogin aloittamisesta syntyi tuolla Naimisiin.infossa. Pidin häitä edeltävän vuoden hääpäiväkirjaa ja huomasin, miten projekti pysyi hyvin kasassa, kun se oli jossain kirjoitettuna. Lisäksi oli mukava saada vertaistukea muilta - kommentteja, vinkkejä ja yleensä näkökulmia. Enimmäkseen kuitenkin jäin kaipaamaan itselleni kirjoittamista. Ajatukset jäsentyvät paremmin, kun ne kirjoittaa oikeiksi lauseiksi ja kappaleiksi. Sitä ennen kaikki on pelkkää tajunnanvirtaa, joka polveilee ja vaihtelee alituiseen vakiintumatta missään kohdassa. Teksti on pysäytyskuvia siitä virrasta; paikoista, joiden kokee olevan merkityksellisiä ja jotka kuvaavat parhaiten senhetkistä.

Koska aion ainakin aloittaa tämän blogin julkisena, täällä ei viljellä juurikaan nimiä. Jokunen kuva voi ilmestyä eikä tunnistaminen ole kiellettyä, mutta mieluiten tutustun ihmisiin oikeassa elämässä. Oletan, ettei kirjoitteluni herätä mielenkiintoa tuttavapiirini ulkopuolella. Jos toisin kuitenkin käy, mietin jatkotoimenpiteitä sitten.

Joka tapauksessa: TERVETULOA! Ihmetellään eteenpäin.