Tuntui, että pää oli ihan tyhjä. Sitten hoksasin hei! Jos nyt kirjoitan jotain, niin blogin arkistoon ilmestyy lokakuu! JA niin tapahtui *bling*.

Tänään menin töihin puoli kahdeksaan. Jollekin ehkä myöhään, mutta meidän sängystä kuului voihke, kun puhelin herätteli ensimmäisen kerran kuuden jälkeen. Torkkuja tuli ihan muutama - vihdoin ennen puoli seitsemää olimme molemmat harhailemassa pitkin kämppää. Puolitajuttomina, mutta tolpillamme kuitenkin. Huomenna mies uhkasi jäädä nukkumaan, kun minä lähden. Heltyi kuitenkin.

Päiväkodin nukkari nuha-aikaan: "Mä en saa nukuttua, kun noi HENGITTÄÄ!!!" Itselläkin nenä tuhisee ja välillä pihisee henkikin. Mietin, että mahtaako olla homesieniaika ja allergiaa. Täytyy seurata tilannetta.

Ystävä tuli kylään tänään. Yksi niistä kolmesta täkäläisestä. Oli mukavaa, kun sai oikein trahteerata; omenapiirakkaa ja jäätelöä, herkkupatonkeja ja suklaakahvia. Käytiin ajelulla katsomassa Valo on Jyväskylässä - teoksiakin. Pimeän etuja, että saadaan aikaan jotain niin hienoa.