Huomenna saa taas mennä töihin - ihan ensi viikon loppun asti ainakin. Tulipa tässä jo oltuakin - paitsi että se omenasose on edelleen tekemättä - hillosokerin tosin ostin jo. Mutta jäähän tässä illat, vaikka päiviksi onkin nk. ohjattua toimintaa.

Juoksuharrastus elää ja voi hyvin taas, kun flunssasta pääsin. Kesäjuoksu onkin vähän sellainen luksuslaji; lenkkarit, shortsit ja t-paita. Sen sijaan tämä syksyjuoksu on jo astetta todellisempaa. Puetaan tuulipuku päälle niin, että rupeaa ihan näyttämäänkin lenkkeilijältä. Uskottavuuteni ehkä kärsisi hieman, jos joku ryhtyisi ihan seuraamaan sporttista olemustani. Neljännen viikon juoksukoululainen tekee nimittäin vielä alle 15 minuutin lenkkejä: 1min kävelyä, 5min juoksua, puolen minuutin tauko ja sama takaisin - 5min juoksua ja 1 min kävelyä. Silti - hiljaa hyvä tulee ja tunnelma alkaa vähitellen nousta. Sitäpaitsi perjantaina saa jo juosta 15minuuttia putkeen.

Tänään kaupungilla poikkesin Suomalaisessa, ja mitä sieltä löytyikään: Joka naisen juoksukirja huimassa alennuksessa! Ihana kirja, paljon kuvia! Pikaselauksella myös asiallista tekstiä ja hyviä vinkkejä tällaiselle tavisnaiselle. Kyllä kunnon projekti oikein ruokittuna aina arjen harmauden voittaa.