Tänään käytiin lenkillä. Ystävättäreni muistutti, että olen luvannut juosta hänen kanssaan puolimaratonin ennen kuin täytämme 40 vuotta. Aikaa ei ole enää kuin puolitoista vuotta, joten toimeen on ryhdyttävä.

Ihan sopiva vauhtikin löydettiin. Mies oli pyörällä matkassa. Välillä pyöräili ja sitten taas käveli pyörää taluttaen. Minä "töpsytin", kun mies käveli ja kävelin reippaasti, kun mies pyöräili. Runsas tunti reippailtiin; molemmille tuli hiki, vaikka koko matka pystyttiin juttelemaan. 

Nyt on jo suihkussa käyty ja kana ja riisi masussa. Venyttelinkin. Ihana mennä ajoissa nukkumaan. Viisi työpäivää jäljellä ennen lomaa!

*******

Oggi abbiamo fatto due passi. La mia cara amica mi ha ricordato che ho promesso di correre un mezzo marathon con lei prima che abbiamo 40 anni. Adesso manca solo un anno e mezzo - ormai devo cominciare a fare qualcosa.

Abbiamo trovato anche la velocita giusta. Il marito portava la bicicletta con se. Un po´ha camminato(mentre io "correvo" con passi corti) e poi ha pedalato (ed io camminavo piu veloce che potevo). Ci ha voluto un oretta; siamo sudati tutti i due anche se abbiamo potuto a parlare tutto il tempo.

Adesso abbiamo gia fatto la doccia e mangiato il pollo con riso. Ho anche fatto un po´di stretching. Che bello andare al letto presto. Ancora cinque giorni di lavoro!