Maanantaina alkavat työt. Ettei mikään jäisi viime tippaan, olen tänään käynyt poliisilaitoksella saadakseni tietää, mistä saa rikosrekisteriotteen päiväkodissa työskentelyä varten. Sieltä sitten oikeusrekisterikeskukseen ja sen jälkeen työvoimatoimistoon ilmoittamaan, että A: työnhakualueeni on muuttunut Jyväskylästä tänne ja B: aloitan työt maanantaina. Ystävällinen virkailija kertoi, että kannattaa vähän psyykata itseään ennen verotoimistoa - siellä kun on kuulemma välillä ollut vähän pahantuulisia työntekijöitä. Niinpä vahvistin itseäni kahvilla ja croissantilla, vietän tovin tässä kaupungin nettipäätteellä ja suuntaan vasta sitten viimeiselle etapille.

Netti ei siis vieläkään ole saapunut asuntoomme. Laskujen maksu on työlästä ja sähköpostiliikenne tahmeaa, mutta toisaalta kotona ehtii tehdä enemmän. Silti elän toivossa, että jospa ensi viikolla.

Täällä on ihan mukavaa.

-------
Lunedi comincero al nuovo lavoro. Per evitare l´ultimo momento mi sono visitato parecchi uffici nelle ultime ore per i documenti che mi chiedono lunedi mattina. Manca ancora uno - ma come mi hanno detto che potra essere una esperienza un po´ brutta, ho deciso di avere un caffe e croissant in questo punto.

Allora l´internet non c´é ancora arrivata. Pagare i conti e difficile e degli email non si scrive tanto, ma almeno si riesce fare di piú a casa. Comunque  vivo nella speranza - forse la settimana prossima.

Si sta abbastanza bene qua.