Tänään(kin) menin töihin seitsemäksi. Pääsin neljältä ja kävin tutustumassa ensi kevään työpaikkaani. Työsuhde lyheni kuukaudella ennakkotiedoista, mutta viisi kuukautta on kyllä aika luksusta, jos vertaa tähän syksyyn. Työkin tiimeineen vaikutti oikein mukavalta; tuttua ja uutta sopivassa suhteessa.

Kaupungilla kävin ensin tilaamassa äideille hääkuvista suurennokset, joita ovat pyytäneet. Niitä odotellessa kävelin sateessa toiselle puolelle keskustaa ja monistin muutaman kymmentä kopiota Theraplaystä - löysin hyvät monisteet nykyisestä työpaikastani. Takaisin tullessa pistäydyin myös KappAhlissa ostamassa talven viralliset suorat housut (ja sain taas sovituskopissa puhtia ruokavalion keventämiseen). Valokuvien kanssa Sokos Herkun kautta kotiin, imurin pikainen pyöräytys ja ystävälle kylään. Kotiin palatessa siippa olikin palannut seminaaristaan ja tuonut tuliaisina viimeisimmän Grobanin - oi tätä onnen määrää!

Eikä siinä vielä kaikki. Huomenna viimeisenä työpäivänäni tuossa talossa teen supervuoron 8.30-16.30. Lauantaiaamuna klo 6.30 lähden Etelä-Pohjanmaalle nuoruusmaisemiin lukiomme 25-vuotisjuhliin ja illalla luokkakokoukseen. Sunnuntaiaamuna jatkan junalla kihlajaisiin Espooseen. Ja maanantaina uusi työpaikka.

Huhhuh. Melkein nousi hiki otsalle pelkästä kirjoittamisesta. Taidan mennä nukkumaan.